Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Κάντε τα παπούτσια σας να μυρίζουν υπέροχα


Η δυσοσμία που προέρχεται από τα παπούτσια είναι ένα κοινό πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουν και όλοι θέλουν να ξεφορτωθούν. Σήμερα μαζέψαμε κάποιες εύκολες, γρήγορες και απλές λύσεις με τις οποίες τα παπούτσια σας θα αποκτήσουν μια υπέροχη μυρωδιά.

Μαγειρική σόδα:
Ρίξτε μια ποσότητα μαγειρικής σόδας στο εσωτερικό των παπουτσιών σας και απλώστε την κατά μήκος όλου του πάτου. Αφήστε την να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί τινάξτε τα παπούτσια σας και είναι έτοιμα. Η μαγειρική σόδα θα απορροφήσει την δυσοσμία και την υγρασία.

Οινόπνευμα:
Η κύρια αιτία της δυσοσμίας των παπουτσιών σας είναι τα βακτήρια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα το οποίο όχι μόνο εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων αλλά τα σκοτώνει και αφαιρεί την οσμή από τα παπούτσια σας. Αρχικά στεγνώστε τα παπούτσια σας. Στην συνέχεια βάλτε οινόπνευμα στο εσωτερικό τους και αφήστε τα στεγνώσουν. Η δυσοσμία θα φύγει εντελώς.

Βότκα:
Η χρήση της βότκας είναι ακριβώς η ίδια με το οινόπνευμα, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Το αλκοόλ θα σκοτώσει τα βακτήρια μια και καλή.

Έξτρα:
Για να νικήσετε τα βακτήρια μια και καλή τοποθετήστε τα παπούτσια σας σε δυο ξεχωριστές σακούλες και βάλτε τα στην κατάψυξη όλο το βράδυ. Η χαμηλή θερμοκρασία της κατάψυξης θα κάνει να εξαφανιστούν.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου