Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Γλυκές αμαρτίες με μόνο 3 υλικά


Ναι καλά διαβάσετε στο τίτλο αυτού του άρθρου. 3 υλικά μόνο! Τα πλείστα από αυτά τα έχετε καθημερινά στο σπίτι. Διαλέξτε μία από τις πιο κάτω συνταγές και φτιάξτε εύκολα, οικονομικά και γρήγορα τις γλυκές σας αμαρτίες.

Καλή επιτυχία!

Φύλλα κρούστας, 2/3 του φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας, 1 αυγό
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς, κόψτε τα φύλλα κρούστας σε τρίγωνα, γεμίστε τα με λίγα κομματάκια σοκολάτας, τυλίξτε τα σε ρολάκια, αλείψτε τα με το αυγό και ψήστε τα στο φούρνο για 20-25 λεπτά. (16 κρουασάν)
--------------------------------------------------------------

2 αυγά, 1 1/4 του φλιτζανιού νουτέλλα, 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και ψήστε τα στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
 --------------------------------------------------------------

1 φλιτζάνι ζάχαρη, 1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο, 1 αυγό
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, κόψτε τα μπισκότα και ψήστε τα στο φούρνο για 12 λεπτά. (18 μπισκότα)
 --------------------------------------------------------------

1/2 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας, 1/4 του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο, θαλασσινό αλάτι
Λιώστε με μπεν μαρί τα κομματάκια σοκολάτας, απλώστε την λιωμένη σοκολάτα στο πάτο των χάρτινων δοχείων που χρησιμοποιούμε για τρούφες, δημιουργήστε μπάλες από φυστικοβούτυρο και τοποθετήστε μία σε κάθε δοχείο και ρίξτε λιωμένη σοκολάτα πάνω από κάθε μπάλα. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε θαλασσινό αλάτι πάνω από κάθε δοχείο. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για 15-30 λεπτά. (15-20 σοκολατάκια)
 --------------------------------------------------------------

100 γραμμάρια φουντουκόψιχα, 80 γραμμάρια ζάχαρης, 1 ασπράδι αυγού
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 150 βαθμούς, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, κόψτε τα μπισκότα και ψήστε τα στο φούρνο για 30 λεπτά. (10 μπισκότα)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου