Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Φτιάξτε αλλιώτικα ανοιξιάτικα βάζα για τα λουλούδια σας

Αν ψάξουμε να βρούμε μια συνώνυμη λέξη για την άνοιξη τότε θα καταλάβουμε ότι άνοιξη σημαίνει λουλούδια, έντονα χρώματα και υπέροχες μυρωδιές. Δεν γίνεται το κάθε σπίτι να μην έχει ένα βάζο με φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια την περίοδο της άνοιξης. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς πως να φτιάξετε αλλιώτικα ανοιξιάτικα βάζα χωρίς να χρησιμοποιήσετε γυάλινα βαζάκια. Ναι καλά διαβάσατε. Για ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Καλή επιτυχία!
Τι θα χρειαστείτε:
- Ένα κομμάτι ξύλο
- Κλωστή σε ότι χρώμα θέλετε
- Αληθινά ή αποξηραμένα λουλούδια
- Καρφιά
- Σφυρί
- Πένσα
- Σε ένα κομμάτι χαρτί τυπώστε το σχέδιο του βάζου που θέλετε να φτιάξετε

Οδηγίες:
Τοποθετήστε το χαρτί πάνω στο ξύλο και καρφώστε σιγά σιγά τα καρφιά πάνω στο περίγραμμα του βάζου. Χρησιμοποιήστε την πένσα για να καρφώσετε τα καρφιά πιο ίσια και πιο εύκολα.
  
Όταν τελειώσετε με τα καρφιά αφαιρέστε προσεκτικά την κόλλα χαρτιού από το ξύλο σας.
 
Αποφασίστε από πιο καρφί θα ξεκινήσετε την κλωστή σας. Σιγουρευτείτε ότι θα δέσετε ένα διπλό κόμπο την κλωστή σας πριν ξεκινήσετε έτσι ώστε να είναι σταθερό και να μην λυθεί κατά την διάρκεια της διαδικασίας.
 
Περάστε την κλωστή από όλα τα καρφιά με όποιο μοτίβο σας αρέσει. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος κατεύθυνση. Απλά δημιουργείστε. Όταν τελειώσετε δέστε με ένα διπλό κόμπο την κλωστή σας το τελευταίο καρφί.
 
Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα χρώματα κλωστής πάνω στο σχέδιο σας.
 
Όταν τελειώσετε με την πιο πάνω διαδικασία, προσθέστε τα λουλούδια "μέσα" στο βάζο σας!

Μερικές Ιδέες για διακόσμηση:
 
  
 
 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου