Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πως θα κάνετε εύκολα, απλά και γρήγορα μια τούρτα «βαρύτητα»


Μήπως ψάχνετε να βρείτε ιδέες για να φτιάξετε μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων κάποιου συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου και θέλετε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοικτό; Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε βήμα προς βήμα πως γίνετε η τούρτα «βαρύτητα».


Σίγουρα θα την έχετε δει να φιγουράρει στο διαδίκτυο αλλά θα φανταστήκατε ότι χρειάζεται πολύ κόπο για να γίνει. Μην ανησυχείτε καθόλου. Πιο κάτω θα σας παρουσιάσουμε τον πολύ εύκολο, απλό και γρήγορο τρόπο με τον οποίο γίνεται η τούρτα αυτή και σίγουρα θα αρέσει σε όλους.


Το πρώτο βήμα είναι να φτιάξετε την τούρτα που επιθυμείτε και να τοποθετήσετε το σημείο που θέλετε να δημιουργήσετε το φαινόμενο της βαρύτητας ένα καλαμάκι. Συνεχίστε γεμίζοντας το υπόλοιπο της τούρτας με την διακόσμηση που επιθυμείτε.

 

Στην συνέχεια, λιώστε κουβερτούρα σε μπεν μαρί και με την χρήση ενός πινέλου ζαχαροπλαστικής ξεκινήστε να τοποθετείτε λιωμένη σοκολάτα στο καλαμάκι και να κολλάτε επάνω στη σοκολάτα τις καραμελίτσες ή ότι άλλο επιθυμείτε. 

 

Τέλος στην άκρια του καλαμακιού με την βοήθεια τις λιωμένης σοκολάτας κολλήστε το κουτί από τις καραμέλες που διακοσμήσατε την τούρτα σας. 


Αυτό είναι το κόλπο για τις τούρτες «βαρύτητα». Πιο κάτω βρήκαμε για εσάς και άλλα θέματα που μπορούν να γίνουν με αυτό το τρόπο.

Καλή σας επιτυχία!   

   

  


  

 

  


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου